Calle Ocho

Vrouw en paard benoemen

Naam:
Locatie: Netherlands

maandag, september 18, 2006

Zoektocht


Er is één plek waar ik naar hartelust kan zoeken: Marktplaats. Met plaatjes... advertenties zonder plaatjes worden niet eens serieus genomen. Snap dat ook niet. Met de huidige digitale stand van zaken is het zo eenvoudig. Elke willekeurige loslopende jongeren heeft wel op zijn minst een telefoon met camerafunctie. Goed dat worden dan geen mooie foto’s maar je doet toch een indruk op.

Wat ik allemaal voorbij heb zien komen... Wazige strepen met vijf poten (paard is in elk geval niet sloom en heeft staart). Grote dikke dekens met koppie er onderuit (Paard heeft vast een enge huidziekte). En paarden met de meest uiteenlopende kleuren bandages om (eigenaar met slechte smaak).

Op marktplaats kun je heerlijk selecteren, op afstand, want waarom zou je het godganse land doorzoeken als je toch geen zin hebt om naar oost Groningen te rijden. Op willekeurige woorden, handig daarbij zijn de woorden hengst, merrie en ruin. Je hoeft alleen maar de advertenties van gisteren en vandaag na te kijken om te weten wat nieuw is. En je kunt op prijs selecteren, wat handig zou zijn als er niet zoveel mensen TEAB, NOTK Of zie omschrijving zouden gebruiken.
Zucht

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage