Calle Ocho

Vrouw en paard benoemen

Naam:
Locatie: Netherlands

zaterdag, december 02, 2006

Bal

Sommige dingen snap ik niet. De voerbal bijvoorbeeld. Dat zijn van die leuke dingen voor paarden. In de stal waar Ocho woont worden alle dieren verwend met een voerbal. Het betreft hier dus een “bal” waar brokjes ingestopt worden en als ze dan die bal door hun stal heen neuzelen dan valt daar af en toe een brokje uit. Dit zou de knollies dan stimuleren meer te neuzelen en daar zijn ze dan een poosje zoet mee. Een leuk speelgoedje dat de tijd een beetje verdrijft. Ik vind dat Ocho daar enorm mee boft. Waar tref je dat nou een stal waar de paardjes standaard met speeltjes blij gemaakt worden.
Maar Ocho heeft het niet door. Hij neuzelt wel wat, eet blij verrast zijn brokje op maar neuzelt niet naar meer. Het is alsof hij de link niet legt. Alsof hij alleen maar denkt “hé hier ligt nog een oud brokje van gisteren”.
Terwijl hij heel goed weet als we clickertje spelen dat als hij; zijn hoofd schud, ja knikt voetjes geeft, stampt, schopt of omkijkt hij dan een click en een brokje krijgt. Misschien is neuzelen wel te makkelijk voor hem. Of misschien is er zonder mij is er niet zo veel aan voor hem...Gniffel

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage