Calle Ocho

Vrouw en paard benoemen

Naam:
Locatie: Netherlands

zondag, januari 14, 2007

Run baby run

Ik zag een groep van zeven reeën, opgeschrokken door een paar wandelaars. Veel mensen letten niet op en beseffen niet hoe dicht het wild bij de bewoonde wereld leeft. Als je rust neemt en goed luistert is er zoveel te ontdekken.
De wandelaars komen voor de sport, de lol of de chocolademelk achteraf. En dat is maar goed ook daar komen die reeën mooi mee weg.

2 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Ja..de meeste "zondagsmensen" gaan lekker ff de bossen in..lekker rustig, je knapt er zo van op.. . Om dan vervolgens zo luid mogelijk van zich te laten horen, heerlijk he,die rust om ons heen? Vervolgens lopen de kinderen oorlogje te spelen, en breken alles af wat ze tegen komen. Oh, mama, kijk, een paddestoel...ff kijken wat eruit komt als ik hem plet... . Weinig wild he? Ja, kheb nog nooit EEN hert gezien hiero...RAAR HE!! Ik zou zeggen, loop eens met je klep dicht door de bossen, en kijk es goed om je heen. Blijf eens een keer ergens rustig, staan, zitten. Gegarandeerd dat je wat ziet.. . Of op je paardje, ook altijd goed voor een wild spotting. Tsja, of naar Canada natuurlijk!! Hihi.. X

7:04 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Die "anonymous" heeft er wél verstand van, zeg !

10:19 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage