Calle Ocho

Vrouw en paard benoemen

Naam:
Locatie: Netherlands

donderdag, november 22, 2007

Lasagne

Paardenvriendinnetje op 't eten. Of eigenlijk daar is het ooit begonnen, nu zijn we gewoon vriendinnen. Het was lekker en gezellig.
Men neme:
Spinazie (gewoon gehakte spinazie uit de diepvries, geen alla crème.) Ontdooien en uit laten lekken
Potje carbonara saus van grand Italië
Lasagne
Bechamelsaus: Maak een roux van boter en bloem, 25 gram boter en een eetlepel bloem met kop er op is genoeg voor twee personen. Leng aan met melk en beetje room en een snuffie nootmuskaat. blijven roeren tot je een stevige maar nog wel vloeibare saus hebt.
Gerookte zalm

Bouw de lasagna op met lagen
Begin met de eerste laag bechamelsaus, daarna de eerste laag lasagnabladen. Daarna maakt het niet meer uit welke volgorde je aanhoud. Eindig met opnieuw bechamelsaus. Maak af met geraspte kaas. Een halfuur a drie kwartier in oven op 175 graden moet genoeg zijn, maar dat moet je zelf even in de gaten houden.

Goh als ik het zo uitschrijf is het nog bestwel een recept....en ik heb nog wel het gevoel dat ik maar wat doe....

4 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

En wanneer gaat de zalm er nu in?

10:45 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Ha ha Julez :)

Yvie

3:22 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Paardenvriendinnetje zegt:" Het was een ontzettend lekker maaltje! Goddelijk gewoon! Wat kun jij lekker koken wijffie! " Heeeerlijk...majammmmie. X Joyce

6:37 p.m.  
Blogger Mrie zei...

Daar maak je ook een of twee lagen van.....
Wil je ook eens komen proeven?

9:21 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage