Calle Ocho

Vrouw en paard benoemen

Naam:
Locatie: Netherlands

zondag, maart 16, 2008

Hetzelfde

De holistische mevrouw heeft onlangs ook 'medicijnen' voor ons achtergelaten. Voor mij een zilveroplossing om meer te gaan 'aarden' en voor Ocho een flesje waarop staat dat het voor honden bedoeld is. Daar keken een aantal stalgenoten vreemd van op. Ga je nou spul voor honden aan je paard geven?? Straks gaat hij nog blaffen.....
Ik zelf had er nog niet eens bij stil gestaan. Ik heb wel eens preparaten voor koeien van de veearts gekregen om daar een paard mee te helpen. Niks geks vind ik dat.... Het zijn dezelfde vitaminen die goed zijn voor mens en dier, koe en giraffe..... Alleen de hoeveelheid of de verpakking verschilt. In dit geval was dat ook zo. Want wat zat er nou in dat voor honden bestemde flesje; Probiotica. Dat hebben ze ook voor paarden. Het is hetzelfde maar zit dan in een 4 liter verpakking en dat is wat veel voor Ocho. Ze hebben hetzelfde spul ook in verpakkingen voor mensen, die koop je gewoon bij de supermarkt. Het heet dan Yakult of Actimel of zo, volgens de reclame heb je dan snel geen last meer van een opgeblazen gevoel en zit het vol met "Goede bacterien".
Wat Ocho betreft, of het nou het zuchten en blazen van de mevrouw was, of de goede bacterien, feit is dat hij weer helemaal terug is. Hij knufselt, maakt contact, is vrolijk en verhaart vreselijk.

6 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Hi hi

3:46 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Welkom bij de 'verhaar-club'!! We staan ons ook al dagen het lazerus te borstelen! Zal die lui van Hastings in Zweden eens bellen of ze nog matrasvulling nodig hebben, mag vast ook wel spikkelhaar in!!! :o)

6:04 p.m.  
Blogger Mrie zei...

@de kleuterjuf: Dat van Ocho ziet er een beetje uit als een konijnennest. Ach dat van die van jou natuurlijk ook, maar dan van een zwart konijn. Zeg is de verhuis aardig gegaan? En gaan jullie het er nu even van nemen. Er is hard genoeg gewerkt de afgelopen tijd. Bovendien moet jij volgend jaar om deze tijd gewoon weer beter zijn. Ok?

7:50 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Of die arm in zijn achterste natuurlijk. Misschien was dat net effe wat ie nodig had hahaha

1:41 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Verhuis is rond, nu wachten op Nijmegen en wachten duurt lang....
En eerst 2008 nog afmaken. Komt goed!! Liefs aan je (knuffel)konijn!!

1:43 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Hahahahaha...Carola! Plopperdeplop....ff ontstoppen. Yakult is dan altijd nog beter dan muscles he!

6:24 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage