Calle Ocho

Vrouw en paard benoemen

Naam:
Locatie: Netherlands

maandag, april 07, 2008

Clubje

De NVVR is een clubje van paardengekken. En bestaat uit een boel vreemde vogels met evenzo vreemde paarden. Ik hou daar van en voel me er thuis. Het maakt namelijk niks uit of je een groot of klein paard hebt, een stamboom of niet een pony of paard. En het maakt al helemaal niks uit wat je uitrusting gekost heeft. Alles draait om LMJK en dan het liefst nog samen.
Ik leerde afgelopen weekeinde dat er maar liefst ongeveer duizend leden zijn. Op een bestand van 400.000 paarden in nederland is dat dus maar liefst een kwart procent. Meer zelfs want er zijn er velen die meerdere paarden hebben.
We waren dus samen afgelopen weekeinde met twaalf man en elf paarden. We hadden vreselijke ongedwongen pret. En we zullen nooit vergeten dat we samen waren omdat we zo gelachen hebben. Gvd wat hebben we gelachen hè, we zullen nooit en nimmer niet vergeten dat we zo gelachen hebben omdat we samen waren en het zo fijn hadden dat we lachten in de zon en de regen. Samen van de NVVR en wat hebben we gelachen hè...

3 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Mag ik meelachen? :)

5:41 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

lachen dat jullie zo gelachen hebben !

6:53 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Daar knapt een mens van op. Van lekker een weekend weg, van paardrijden buiten, én van lachen. Dus je zit nu weer helemaal goed in je vel?

9:21 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage