Calle Ocho

Vrouw en paard benoemen

Naam:
Locatie: Netherlands

dinsdag, maart 25, 2008

Vlechtwerk II

Mag ik van jullie weten welk vlechtje nou het beste in de smaak valt.
Wat jullie van het geheel vinden?
Wat er nog kan verbeteren?
Ocho's nieuwe sportcoupe...
Wat een dun nekkie nog hè...

10 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

We zou de-bist er zelluf vin denken?

8:25 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Zijn het er 12, moest het niet oneven zijn? Verders prachtig hoor, die ene staat wat omhoog maar het ziet er verzorgd uit. Nu nog proefje oefenen? En de witte rijbroek uit de motteballen halen.

9:46 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Ik ben zoooooo blij dat ik niet hoef te vlechten!!! En zn manen...!!!

6:00 p.m.  
Blogger Mrie zei...

@anoniem: Dè wek nie heur, dè kaind heet ter zelluf niks over te zégge war.

6:09 p.m.  
Blogger hittepetit zei...

Och mrie oefening baart kunst,ik ben ook weer volop aan het vlechten gegaan en ik moet zeggen na een paar wedstrijden weet je al niet beter meer.Het ziet er best netjes uit,nu nog alleen zorgen dat je vlechtjes allemaal dezelfde kant inwijzen en dan komt het helemaal goed.

8:49 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

ik vind het er goed uit zien vanaf het 3e vlechtje dan ! die eerste 2 vind ik iets te springerig !
enne zijn permanentje staat hem ook goed

9:31 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Heb nog wel een tip voor je voor de uiteindjes. Gebruik 2 elastiekjes. Eerst met het eerste gewoon de vlecht afmaken. dan het uiteinde ronddraaien en naar achteren doen en dan het tweede elastiekje er omheen, heeft je paktouw ook meer grip en àls je al een keer met de naald door je elastiekje prikt is er ook niet gelijk een man overboord. Mag ook best effe langskomen, doe ik het je een keer voor.

8:45 a.m.  
Blogger e&v zei...

tip: als je de knotjes boller zet dan lijkt zijn nekkie dikker:D doe ik bij vedor ook altijd die hed ook zon dun nekkie haha groetjes eef

9:40 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Strak, pekdraad, elastiekjes, links rechts, oneven??? Sjonge jonge zeg...wat een gedoe eigenlijk he!! En ik kan nou ook niet zeggen dat ik vlechten mooi vind. Ik vind een paard o natural het mooiste. Witte broek aan....whoei..hoelang blijft ie dan wit Mrie? Hihi.. . En als de vlechten los zijn...brrr..dan kan ik het echt niet mooi vinden hoor. Dus ik vind I en II niet mooi. Van die strakke dingen op je lijf lijkt me ook niet prettig. Ik ben blij dat ik daarvan af ben .... lang geleden al!! Geen gestres meer, en geen regeltjes...heerlijk! X

8:03 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Agossie.. hij is zijn manen kwijt! Zooooo non-marie is dat! En Rinus heeft nu lange manen.. en dat is dan weer erg non-Irma :-) Maar dat vlechten komt wel goed zo te zien!

10:54 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage